Doorzoek site

R-com

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. R-Com 20 Broedmachine met automatische vochtregeling

  Broedmachine R-com 20 MAX [20 standaard]

  € 479,00 incl. 21% BTW  Met deze broedmachine is het uitbroeden van vogeleieren geen enkel probleem meer. Deze broedmachine is door het universele eitray te gebruiken voor de meest voorkomende eiformaten voor zowel die van pluimvee als andere vogeleieren waaronder papegaaieneieren.

 2. R-COM 20 PRO broedmachine

  Broedmachine R-COM20 PRO voor 20 eieren

  € 615,00 incl. 21% BTW  Deze broedmachine is door middel van broedprogramma's zeer makkelijk in gebruik. U hoeft alleen maar het broedprogramma van het dier waarvan u de eieren wil gaan uitbroeden in te schakelen en de broedmachine telt de broeddagen.
 3. R-COM 50 broedmachine

  Broedmachine R-COM50 max voor 50 eieren

  € 769,00 incl. 21% BTW  De Rcom 50 Max is een professionele broedmachine voor iedere hobbyist die een groot aantal eieren wilt uitbroeden. De temperatuur, het keren en de luchtvochtigheid worden automatisch geregeld.

 4. R-COM 50 PRO broedmachine

  Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren

  € 899,00 incl. 21% BTW  De machines in de 50 serie van het kwaliteitsmerk RCOM zijn geschikt voor het uitbroeden van diverse pluimvee eieren maar zeker ook voor papegaaien, roofvogels en andere bijzondere eieren. De serie kenmerkt zich door de uitstekende beheersing van vocht en temperatuur en worden door zeer veel vogelkwekers gebruikt.

 5. R-com King Suro Max

  R-Com King Suro Max

  € 355,00 incl. 21% BTW  De broedmachine R-com King Suro is een volautomatische broedmachine. Deze broedmachine wordt gekeerd door middel van het kantelend onderstel waarop de broedmachine hangt. Hierdoor is deze broedmachine ook zeer geschikt voor gevoelige eieren zoals de eieren van roofvogels, papegaaien, parkieten etc.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren