Broedmachine R-com 20 MAX [20 standaard]

€ 479,00
Op voorraad
SKU
R-COM 20

Met deze broedmachine is het uitbroeden van vogeleieren geen enkel probleem meer. Deze broedmachine is door het universele eitray te gebruiken voor de meest voorkomende eiformaten voor zowel die van pluimvee als andere vogeleieren waaronder papegaaieneieren.

Met deze broedmachine is het uitbroeden van vogeleieren geen enkel probleem meer. Deze broedmachine is door het universele eitray te gebruiken voor de meest voorkomende eiformaten voor zowel die van pluimvee als andere vogeleieren waaronder papegaaieneieren. Voordat u gaat broeden stelt u zelf de tempratuur, luchtvochtigheid en de keerstand in. De broedmachine zorgt ervoor dat dit de hele broedperiode zo blijft. U kunt ten alle tijden op de controle lampjes aflezen of de machine aan het verwarmen is, luchtvochtigheid aan het toevoegen is en of er voldoende water in het reservoir zit.

Eigenschappen: capaciteit: 20 kippeneieren ineens automatische temperatuur instelling - automatische luchtvochtigheid instelling automatische keerstand controle op water hoeveelheid (voor de luchtvochtigheid) d.m.v. alarm functie makkelijk en overtuigende handelingen goed volgbaar proces met groot kijkglas demontage voorzien om onderste deel makkelijker te reinigen Veiligheidsopties: Sensor bij het openen van kijkglas Automatische veiligheidsstop voor ventilator en elektronisch deel voor de bovenzijde van de machine Drijvend component ter controle van hoeveelheid water Houdt de data bij zelf na vermogenonderbreking voor uw gemak: Luchtstromingsbord om temperatuurschommelingen te voorkomen door 3 ventilatoren constant te laten werken Dubbele beglazing van doorkijkdeksel om zo een minimale invloed van buitentemperatuur te creëren Fahrenheit en Celcius instelbaar Alarm functie Kan gebruikt worden als broedmachine of kunstmoeder voor insecten, schaaldieren of reptielen, etc. (lade is afzonderlijk verkrijgbaar)
Meer informatie
EAN 8809158730027
Keren Automatisch
Capaciteit 20 kippeneieren
Garantie 2 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broedmachine R-com 20 MAX [20 standaard]
© BROEDAPPARATUUR 2023 - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW