MS slaglatten broedmachine model 50 volautomaat

Speciale prijs € 1.154,99 Normale prijs € 1.199,00
Op voorraad
SKU
MS Model 50S

De broedmachines van MS Broedmachines worden in Nederland ambachtelijk met de hand gemaakt. De machines zijn oerdegelijk en koopt u voor het leven. Alle onderdelen zijn vervangbaar, mochten de originele onderdelen ooit niet meer verkrijgbaar zijn passen er ook diverse universele onderdelen op en in. Zo bent u gegarandeerd van een altijd werkende machine die bij een defect snel gerepareerd kan worden.

Slaglatten broedmachine Model 50S
----------------------------------------------------------------

Deze broedmachine is speciaal ontworpen voor de sportfokker.
Het ingenieuze slaglattensysteem zorgt voor een perfecte warmte circulatie.
Hierdoor behaalt u gegarandeerd de beste uitkomst voor alle eieren, ongeacht de positie van het ei in de verschillende lades.
De temperatuur in deze broedmachine wordt volledig automatisch geregeld en is digitaal instelbaar.
Het keren van alle eieren geschiedt vol automatisch 1 maal per uur.

Deze broedmachine wordt standaard geleverd met thermometer, hygrometer, eierrekken, uitkomstlade, waterbakje, handleiding, technische beschrijving en 1 jaar fabrieksgarantie.

De standaard eierrekken die bij deze broedmachine meegeleverd worden, zijn geschikt voor Duiven, Fazanten, Krielen, Kippen, Eenden en eieren van vergelijkbaar formaat.
Voor eieren van een ander formaat, zoals kwartels, ganzen, zwanen en struisvogels, kunnen wij aparte eierrekken leveren. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Een ander groot voordeel is dat de machines waarde vast zijn, ook machines van jaren geleden worden voor mooie prijzen nog onderling verhandeld door fokkers. 

MS Broedmachines maakt 2 soorten broedmachines, de standaard ventilator machines en deze bekende slaglatten machines. Het voordeel van de slaglatten machines is dat de warmte nog beter verdeeld wordt door de hele kast heen. Een slaglatten machine kenmerkt zich door de "wieken" die in een cirkel om de eieren heen draaien. Binnen in deze cirkel keren de eieren op en neer.

Deze MS 50 slaglatten broedmachine is net als alle andere slaglatten machine een volautomaat wat in houdt dat de eieren volledig automatisch gekeerd worden (1x per uur).

Meer informatie
Keren Automatisch
Capaciteit 75 kippeneieren
Afmeting 48 x 41 x 57 cm
Kleur Wit
Elektriciteit 230 volt
Garantie 1 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MS slaglatten broedmachine model 50 volautomaat
© BROEDAPPARATUUR 2023 - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW