Digitale broedthermometer "Check up"

Speciale prijs € 17,25 Normale prijs € 21,95
Op voorraad
SKU
T1000
Zeer nauwkeurige broedthermometer met een digitaal LCD display met een af te lezen waarde per 0.1 graad

Wij verkopen deze “Check up” digitale broedthermometer al ruim 10 jaar en zijn overtuigd van de nauwkeurigheid van dit product.
Zeer nauwkeurige broedthermometer met een digitaal LCD display met af te lezen waarde per 0.1 graad.
Geeft dus een waarde aan van 1 cijfer achter de komma. Nauwkeurigheid binnen 0.1 graad Celsius wat overeenkomt met de nauwkeurigheid van een digitale koortsthermometer.
De thermometer heeft een schakelaar waarbij u kunt kiezen tussen een temperatuur in Fahrenheit of in Celsius.

Het temperatuurbereik van deze thermometer ligt tussen 32-42 graden Celsius. Beneden of boven deze waarden geeft de thermometer geen temperatuur aan. Het beperkte temperatuursbereik maakt deze thermometer extra nauwkeurig!
De voeler van deze thermometer reageert zeer snel en geeft direct temperatuurswijzigingen door. De 50 cm lange voeler maakt het mogelijk om de thermometer buiten op de broedmachine te monteren. De voeler kan het beste op een vaste plaats in de broedmachine worden gemonteerd. Bij een motorbroeder is de plaats minder belangrijk maar de beste plaats blijft vlak bij de eieren. Bij een vlakbroeder moet u de voeler op hoogte van de bovenkant van de eieren houden. Na gebruik uitzetten en bij volgende aflezing weer aanzetten. Dit spaart batterijen.
Ook zeer geschikt om uw thermometers te ijken! Doe dit altijd in een bak water van ongeveer 37 graden en nooit in een broedmachine!
Conclusie:
Zeer nauwkeurig product voor een zeer betaalbare prijs!

Meer informatie
EAN 8718426003353
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Digitale broedthermometer "Check up"
© BROEDAPPARATUUR 2023 - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW