Doorzoek site

Covatutto 16 digitale broedmachine


Levertijd: 3-4 werkdagen


€ 145,00 incl. 21% BTW


Extra informatie

EAN 8010214001412
Artikelnummer Cova 16
Keren Automatisch
Capaciteit Kwartel 42 eieren Patrijs 26 eieren Kippen 16 eieren Parelhoender 16 eieren Fazant 19 eieren Kalkoen 10 eieren Eend 10 eieren Gans 4 eieren
Afmeting 33 cm hoog Ø 31 cm
Kleur Oranje
Gewicht Nee
Elektriciteit 230 volt
Garantie 1 jaar

Covatutto 16 digitale

Meer afbeeldingen


  • Covatutto 16 digitale
  • Covatutto 16 digitale
  • Covatutto 16 digitale

Product informatie


De Covatutto 16L digital is een volledig automatische broedmachine met ruimte voor ongeveer 16 kippeneieren. De machine beschikt over een digitaal display waar u de temperatuur in de machine gemakkelijk van af kan lezen. De broedmachine staat standaard ingesteld op 37.8 graden Celsius, maar deze temperatuur is eenvoudig aan te passen. Daarnaast geeft dit display aan wanneer het water bijgevuld dient te worden. Ook is het mogelijk om bij het begin van het broedproces de broedduur in dagen aan te geven. Het digitale display geeft u dan een seintje als de laatste drie dagen voor het uitkomen zijn aangebroken en het keermechanisme uitgezet mag worden.

Tevens heeft de machine een automatisch eierkering systeem, waardoor de eieren automatisch elke 2 uur worden gekeerd. Dit samen met het feit dat het water vanaf de buitenkant kan worden bijgevuld zorgt ervoor dat u de broedmachine tijdens het broedproces niet open hoeft te maken.

De machine verwarmt door middel van drie lampen.

Omdat het digitale display niet het vochtgehalte aangeeft raden wij u aan bij deze machine een losse hygrometer