Broedmachine R-COM50 max voor 50 eieren

€ 769,00
Op voorraad
SKU
R-COM 50 Max

De Rcom 50 Max is een professionele broedmachine voor iedere hobbyist die een groot aantal eieren wilt uitbroeden. De temperatuur, het keren en de luchtvochtigheid worden automatisch geregeld.

De Rcom 50 Max is een professionele broedmachine voor iedere hobbyist die een groot aantal eieren wilt uitbroeden. De temperatuur, het keren en de luchtvochtigheid worden automatisch geregeld.

+ De luchtvochtigheid wordt automatisch geregeld.
+ De eieren worden automatisch gekeerd
+ Een zeer grote capaciteit van 48 kippeneieren.
+ Met alarm voor wanneer het water in het reservoir op raakt.
+ Inclusief een alarm voor wanneer de luchtvochtigheid of de temperatuur te veel afwijkt.

- De broedmachine moet voor het eerste gebruik ingesteld worden.
- De temperatuur dient handmatig verlaagd en de luchtvochtigheid verhoogd te worden voor de eieren uitkomen.

De Rcom 50 Max is een ideale broedmachine voor de enthousiaste en professionele hobbyist, deze machine werkt automatisch. Met een capaciteit van 166 kwartel-, 24 ganzen- en 48 kippeneieren kun je als fokker veel broedeieren tegelijk uitbroeden. De temperatuur en luchtvochtigheid hoeven alleen ingesteld te worden en vervolgens doet de broedmachine het werk. Het waterreservoir kan gemakkelijk bijgevuld worden zonder de broedmachine open te hoeven maken. De Rcom 50 Max is een witte, vierkante broedmachine met afgeronde hoeken. De bovenkant is volledig doorzichtig, waardoor de eieren (en later de kuikens) perfect te bekijken zijn. Het luchtcirculatiesysteem en de isolatie van de Rcom 50 Max zijn zeer goed in vergelijking met andere machines.

De Rcom 50 Max is perfect voor bijna alle vogelsoorten. Met het meegeleverde universele keerrooster kunnen eieren van verschillende groottes in deze broedmachine. Onder andere eieren van ganzen, kwartels en eenden kunnen in de Rcom 50 Max uitgebroed worden. Deze broedmachine is ook goed te gebruiken voor tropische vogels door zijn hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Alarmfuncties
De Rcom 50 Max heeft meerdere alarmfuncties. Wanneer het water bijna op is, zal er een alarm afgaan. Ook wanneer de temperatuur of luchtvochtigheid van de broedmachine te veel afwijkt, zal er een alarm afgaan. Hiermee kun je snel ingrijpen, zodat de resultaten zo min mogelijk negatief beïnvloed worden.

Meer informatie
Keren Automatisch
Capaciteit 48 kippeneieren, 116 kwarteleieren, 48 eendeneieren of 24 ganzeneieren
Afmeting (l x b x h) 52,3 x 63,3 x 17,1 cm
Elektriciteit 230 volt
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broedmachine R-COM50 max voor 50 eieren
© BROEDAPPARATUUR 2023 - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW