Brinsea Ovation 28 eieren ADVANCE

€ 345,95
Op voorraad
SKU
BR-OVA28ADV

De Brinsea Ovation 28 Advance broedmachine is een volledig digitale broedmachine met een  automatisch keersysteem.

De Brinsea Ovation 28 Advance broedmachine is een volledig digitale broedmachine met een  automatisch keersysteem. De Brinsea Ovation broedmachines staan bekend om de zeer goede broedresultaten en een breed scala aan functies maakt de Brinsea Ovation broedmachine zeer geschikt voor verschillende soorten eieren.

Brinsea Ovation 28 heeft een capaciteit van 28 kippeneieren, 28 eendeneieren, 48 kwarteleieren of 48 fazanteneieren. Door de eiertrays voor grote eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-OVA28LEC) is de Brinsea Ovation 28 Advance ook zeer geschikt om ganzeneieren uit te broeden. Daarnaast kunnen deze grotere eiertrays gebruikt worden om de capaciteit van kwartel- en fazanteneieren te vergroten. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces goed gevolgd worden.

Het digitale display toont de broedtemperatuur in graden Celsius of Fahrenheit en het luchtvochtigheidspercentage. De broedmachine is in de fabriek reeds ingesteld op de meest voorkomende broedtemperatuur voor kippen, dit is echter eenvoudig aan te passen in het menu. De eieren worden automatisch gekeerd, de keer interval is volledig te programmeren. De Brinsea Ovation 28 Advance biedt daarnaast de zekerheid van verschillende alarmsystemen, waaronder een uniek alarmsysteem voor de omgevingstemperatuur. De luchtvochtigheid kan geregeld worden door het vochtreservoir in de bodem te vullen.

De Brinsea Ovation broedmachines zijn voorzien van Brinsea’s nieuwe “Induced Dual Airflow” systeem. Dit systeem zorgt voor een hoog niveau van temperatuurconsistentie wat de broedomstandigheden optimaliseert. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Ovation 28 Advance te upgraden naar een Brinsea Ovation 28 Advance EX.

Meer informatie
EAN 606940027802
Keren Automatisch
Capaciteit capaciteit van 28 kippeneieren, 28 eendeneieren, 48 kwarteleieren of 48 fazanteneieren (artikelcode: BR-OVA28LEC) voor ganzeneieren
Elektriciteit 220 volt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brinsea Ovation 28 eieren ADVANCE
© BROEDAPPARATUUR 2023 - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW